castellano

   
 


Benvolgut/da amic/ga, et convidem a la
:

 
 


 
 
 

La BCN Apps Jam: Recicla!, impulsada per l'Ajuntament de Barcelona, a través d'Hàbitat Urbà, i amb l'organització de Barcelona Digital Centre Tecnològic, convoca  al sector dels desenvolupadors, programadors i gamers, amb l'objectiu que participin en una marató de prototipus d'aplicacions mòbils centrada en l'àmbit del RECICLATGE.

ELS EQUIPS PARTICIPANTS HAURAN D'IDEAR UN PROTOTIPUS D'APLICACIÓ MÒBIL COM A NOVA EINA PER INFORMAR I ACOMPANYAR ELS CIUTADANS USUARIS D'SMARTPHONES DE LA CIUTAT DE  BARCELONA  EN EL BON RECICLATGE.

NOVA DATA: 19 de juny de 2011

Duració marató: 8 hores en horari de 09:00 a 17:00 hores.

Lloc:  Mezzanine de Barcelona Digital, a l'edifici Media-TIC.
(Roc Boronat, 117, planta A, Barcelona).

A qui s'adreça: Desenvolupadors i dissenyadors d'aplicacions per a dispositius mòbils. Participació individual o per equips, màxim 4 persones.

Què ofereixen Barcelona Digital i l'Ajuntament de Barcelona:
Instal·lacions, connexió a Internet, càtering i acompanyament de mentoring per part d'experts en mobilitat de Barcelona Digital i de l'Ajuntament de Barcelona.

Premis: Les 2 millors aplicacions rebran:

- Primer premi de
5.000 euros
- Segon premi de
3.000 euros

MÉS INFORMACIÓ SOBRE: L'AGENDA DEL DIA

Inscripcions AQUÍ

Les places a la BCN Apps Jam són limitades.  Les inscripcions es tancaran el dia 15 de juny.
Barcelona Digital confirmarà la teva inscripció per email un cop t'hagis registrat.
La participació és oberta i gratuïta.

www.bcn.cat/bcnappsjam

 

Esperem que aquesta informació sigui del teu interès.
Rep una cordial salutació,

Barcelona Digital Centre Tecnològic
www.bdigital.org
 

Les seves dades de contacte formen part de la base de dades de Barcelona Digital amb la finalitat d'informar-lo de les activitats del Centre o d'altres que puguin ser del seu interès. Així mateix, les seves dades podran ser cedides a les entitats patrones, promotores i/o patrocinadores de l'esdeveniment al qual s'hagi inscrit. De conformitat amb allò disposat a la LO15/1999, conserva en tot moment la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i anul·lació de dades que podrà portar a terme mitjançant: Barcelona Digital info@bdigital.org Telèfon +34 93 553 45 40. Si no vol rebre informació dels actes organitzats per la Barcelona Digital, enviï'ns un correu electrònic a l'adreça baixes@bdigital.org amb l'assumpte "sol·licitud de baixa".

 

català