Error
  • JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 11971

El #MEMEnginy16 escalfa motors

La trobada anual de l'Escola d'Enginyeria de la UAB, organitzada pel Consell d'Estudiants d'Enginyeria, es celebrarà el 28 d'abril amb conferències, demostracions d'aplicacions informàtiques i TIC, concursos i una mostra d'entitats, de centres de recerca i empreses del sector.

 #MEMEnginy pretén ser un punt de trobada entre estudiants, docents, investigadors, institucions i empreses del sector per buscar noves oportunitats de treball i col·laboracions, fer xarxa i treballar en comunitat. La jornada, que tindrà lloc el 28 d'abril, vol crear sinergies que beneficiïn totes les parts.

L'esdeveniment comptarà amb un bloc de conferències que giraran a l'entorn de les ciutats intel·ligents i l'Internet de les Coses i que oferiran als estudiants una finestra oberta al futur, on descobrir les noves tendències de la tecnologia. També acollirà un fòrum de treball, on les empreses i institucions trobaran el marc perfecte per contactar amb els estudiants de l'Escola d'Enginyeria i oferir els seus programes de pràctiques i/o ofertes laborals.

A més, al #MEMEnginy es celebrarà una mostra de tecnologia. Els estudiants podran veure i experimentar amb els avenços tecnològics que s'utilitzen en entorns reals, en els que treballaran en un futur.

Les empreses que estiguin interessades en participar-hi posant un stand o impartint una conferència, poden posar-se en contacte amb: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.