Error
  • JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 11971

Sant Jordi '16. Acte de presentació del llibre "Neridian: El Despertar del Fuego" de Mario Martínez Arrabal

 

Un any més, al COETC-AEIT volem  commemorar el dia de Sant Jordi amb tots vosaltres amb la presentació del llibre Neridian: El Despertar del Fuego.

L’enginyer de telecomunicació i col·legiat, Mario Martinez Arrabal, presentarà el proper 21 d’abril a les 18.00h a  la seu del COETC, el segon volum de la saga Neridian, “Neridian: El Despertar del Fuego.

La saga, inspirada en els clàssics de la novel·la fantàstica com el Senyor dels Anells, no deixarà indiferent a ningú, i és per això que totes aquelles persones que assisteixin a la presentació entraran al sorteig d’un exemplar del llibre, a més, al llarg de tot el dia, la novel·la es podrà descarregar de manera gratuïta a la plataforma online Amazon.  

L’any passat, ja vam celebrar la presentació del primer llibre de la saga Neridian, i aquesta diada,volem seguir comptant amb tots vosaltres per celebrar de la millor manera el dia de Sant Jordi.

Confirmacions a  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. . Places limitades!  Us hi esperem!

 

PRESENTACIÓ

Neridian: El Despertar del Fuego de Mario Martínez Arrabal

Dia: Dijous, 21 d'abril de 2016

Hora: 18.00h 

C/ Alí Bei, 59, 08013, Barcelona

"Aunque parece que Lorien está cumpliendo todos sus sueños, en realidad cada vez se encuentra más vacío y sin rumbo, entre dos mundos muy diferentes. Tiene que tomar las riendas de su vida y decidir. Mientras, la sombra de una profecía se cierne sobre todo Drahail. Los doscientos años que el hechicero Vagnar escogió para que los dragones durmieran no era una cifra que hubiese elegido al azar. La codicia de aquellos que desean el poder sigue su curso ajena a todo."

Més informació sobre la saga:https://neridian.wordpress.com/

Facebook: https://m.facebook.com/neridian.libro/