Biblioteca Virtual

biblioteca2 1

 

El COIT/COETC llança la seva nova Biblioteca Digital https://bibliotecadigital.coit.es/ un espai virtual on es pot llegir i escoltar llibres, tenir accés a revistes i diferents continguts educatius de tota mena. Aquest nou servei permet aprendre i gaudir al mateix temps.

La biblioteca compta amb una aplicació pròpia Odilo App que dóna accés a la biblioteca des de qualsevol dispositiu. Una vegada dins, es pot triar Espanya com a país, seleccionar COIT i accedir amb les dades de la zona privada de la pàgina web del col·legi  https://www.coit.es/.

Alguns dels avantatges que ofereix la biblioteca digital del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació és que l'usuari pot accedir en qualsevol lloc, en qualsevol dispositiu (pc, mòbil o tauleta) i en qualsevol moment del dia, ja que està disponible 24/07 online o offline.

Aquest nou servei ajudarà a desenvolupar i créixer professionalment i personalment als nostres col·legiats. A més, formarà part del temps d'oci i serà una manera de passar temps lliure productivament. Un servei que ofereix continguts per a totes les edats i públics, que podran gaudir tots els membres de la família, inclosos els nens. Per aquests motius, el col·legi ha cregut convenient agilitzar el llançament d'aquest nou servei, a causa de la situació de confinament causada per la crisi sanitària del Covid-19.

El Col·legi segueix en el seu afany d'oferir els millors avantatges i beneficis a tots els seus col·legiats!

 

Més informació aquí