Obert el termini d'enviament de propostes per a Galileu Màsters i Copernicus Màsters 2020

 

satellite-67718 1920

La Fundació per al Coneixement madri+d, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació, COIT/COETC organitza en la Comunitat de Madrid les Competicions Europees de Navegació per Satèl·lit i d'Observació de la Terra 2020 amb premis especials a les millors idees de productes i serveis que utilitzin la navegació per satèl·lit i l'observació de la Terra en aplicacions quotidianes: Galileu Màsters i Copernicus Màsters.

El guanyador regional de la competició Galileu Màsters rebrà un paquet de preincubació per valor de 3.000 €, el viatge al lliurament internacional de premis i la possibilitat de participar en la Incubadora de l'Agència Espacial Europea en la Comunitat de Madrid (AQUESTA BIC Comunitat de Madrid). Tots els participants en la competició regional podran, a més, accedir als set premis especials a reptes en les categories "Planeta","Entreteniment","Seguretat i Salut", DLRBMVI PRS, "Universitat" i "Líving Lab". A més, Galileu Màsters es complementa amb E-GNSS Accelerator, que ofereix sis premis d'incubació per valor i de micromecenatge valorats en 62.000 euros i en 35.000 euros, respectivament. Més informació sobre Galileu Màsters i registre en aquest  enllaç.

Igualment, el guanyador regional de la competició Copernicus Màsters rebrà un paquet de premis similar a l'anterior. Els participants en la competició regional podran, a més, accedir als quatre premis especials de Copernicus Màsters en les categories "Bessons Digitals de la Terra", "Medi ambient, Energia i Salut", "Canvia el Món" i "Smart Farming". Més informació sobre Copernicus Màsters i per al registre en aquest enllaç.

En totes dues categories es concedeixen premis especials en metàl·lic de 10.000 euros als guanyadors globals i accés a serveis com la xarxa d'inversors BAN madri+d i la Xarxa de Mentors madri+d.

El termini per a la presentació de propostes a totes dues competicions finalitza el pròxim 30 de juny.

Tota la informació en la pàgina web de la Fundació per al Coneixement madri+d.